The Power Of The Heart

een prachtige reis van het hoofd naar het hart

Is het een boek? Is het een film? Allebei! En ik moet je eerlijk bekennen dat ik er nog geen letter van het boek gelezen heb en de film heb ik ook niet gezien. Maar toen ik van The Power Of The Heart hoorde, maakte mijn eigen hart een sprongetje. Ik was er al van overtuigd dat het hart veel meer is dan een spier die bloed rondpompt. En dit project levert hier het bewijs voor.

 

 

De trailer van de film heb ik wel gezien. Die onthult alvast dat er wetenschappelijk bewijs is dat hartenergie in verbinding staat met bewustzijn die voorbij ruimte en tijd gaat. Klinkt best cool, toch? En dan hebben er nog ontzettend inspirerende mensen aan dit project meegewerkt zoals Maya Andalou, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Isabel Allende, Paulo Coelho en nog veel meer.

Ok, dan ga ik nu het boek en de film bestellen. Ik weet in ieder geval hoe mijn weekend eruit ziet: thuis op de bank met een super zacht dekentje. Lekker lezen en kijken.

Ik wens jullie allemaal een prachtige reis van het hoofd naar het hart. Wellicht helpt dit project je een handje.

Voor meer info en om het boek en de film te bestellen, ga je naar www.thepoweroftheheart.com

Lots of Love, Sophia
Reset your health, Rebuild your life