Big News. Mijn eerste boek ligt binnenkort in de winkel!

binnenkort meer details en andere sneak peaks

Oh, ik ben zo ontzettend blij dat ik dit nieuws met jullie kan delen! De allerleukste uitgeverij, Spectrum gaat mijn boek uitgeven en het komt deze herfst in de winkels te liggen. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven!

In de afgelopen maanden heb ik er hard aan gewerkt en dat zal de komende maanden niet veranderen. Je hebt wellicht ook gemerkt dat het de afgelopen tijd bijzonder stil en rustig is geweest op mijn verschillende social media kanalen. Nou, dat staat op het punt om allemaal flink te veranderen. Want meer fantastische zaken staan op de agenda, maar daarover meer op een later moment 🙂

Ik kan niet wachten om meer details en andere ‘sneak peaks’ met je te delen in de komende maanden. Wellicht vraag je je af waar het boek over gaat. Het gaat over mijn ‘reis’ naar genezing die verder ging dan twee keer van kanker genezen. Deze weg is ontzettend moeilijk, maar ook een heel mooi leerproces geweest en het heeft mij op een heel nieuw levenspad gezet. Het is best een beetje eng en kwetsbaar om mijn hele verhaal zo uitgebreid te delen, maar ik hoop dat ik daarmee mensen mag inspireren.

Tot dusver is het proces van schrijven fantastisch geweest en ik ben zo dankbaar voor deze kans en de geweldige groep mensen die me helpen bij dit grote project. <3 Ik zal jullie ‘up to date’ houden in de komende maanden en ik zal snel een link delen waar je mijn boek al kan bestellen.

Lots of Love, Sophia
Reset your health, Rebuild your life