Beauty Review John Masters Organic

Persoonlijk vind ik dat John Masters Organics een van de beste haarproducten op de markt heeft

Het is tijd voor een nieuwe ?beauty? favoriet van mij! Deze keer heb ik gekozen om John Masters Organics in de spotlights te zetten. Ik ben een fanatieke gebruiker van biologische of volledig natuurlijke cosmetische producten, omdat ik geloof dat deze veel gezonder zijn voor je lichaam. Persoonlijk vind ik dat John Masters Organics een van de beste haarproducten op de markt heeft. Hun producten zijn van hoge kwaliteit, ruiken heerlijk en zijn puur. En daarnaast doen zij hun werk heel goed! Ik heb veel organische of? helemaal natuurlijke haarverzorging merken geprobeerd door de jaren heen,? van goedkope merken tot en met de dure luxe merken, maar John Masters Organics is een merk waar ik veel van ben gaan houden.?

LargeimageJMO

De producten van John Masters Organics zijn bereid met alleen maar biologische ingredi?nten, die zijn gecertificeerd door Ecocert. Ze zijn ook nooit getest op dieren en zelfs de verpakking is 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Geweldig toch!? Ik ontdekte John Masters Organics een paar maanden nadat ik mijn grote operatie had gehad. Mijn haar begon net? uit te vallen door alle stress dat mijn lichaam had gehad, het was droog, dun en in een algehele slechte staat. Ik besloot mijn lange blonde haren af te knippen in een korte leuke bob en begon mij te richten op het verzorgen van mijn hoofdhuid en haar om het weer gezond, dik en sterk te maken.

ContentImageJMO

Ik ben toen de ?honey & hibiscus hair reconstructing?? shampoo en conditioner gaan gebruiken. Het vernieuwt en reconstrueert beschadigd haar en het zal je haar sterker maken met elke wasbeurt. De honing en hibiscus extracten en de 8 andere gecertificeerde-organische extracten en plantaardige oli?n zullen je haar helpen herstellen.? Het bevat geen sodium lauryl sulfate en is veilig voor gekleurd haar. Ook begon ik met de ?deep scalp purifying serum?, dit hoofdhuid voedende serum gebruikt verschillende extracten en oli?n om de beschadigde hoofdhuid te behandelen en te herstellen. Het verlicht de? irritatie van de hoofdhuid, het brengt de hoofdhuid terug naar zijn natuurlijke pH waarde, het voorkomt haaruitval en stimuleert de haargroei. Dat was precies wat ik nodig had en 6 maanden later mijn haar zag er 100 keer beter en inmiddels heb ik weer lang blond en sterk haar.

Lots of love,
Sophia